vinkovačke jeseni

Najavljen Jesenji sajam gospodarstva i obrtništva u Vinkovcima

Foto: Branimir Bradarić
Najavljen Jesenji sajam gospodarstva i obrtništva u Vinkovcima
02.09.2015.
u 14:37
Na ovogodišnjem Jesenjem sajmu gospodarstva štandove će imati 42 izlagača među kojima su, kako se najavljuje, i vodeći gospodarstvenici iz Vukovarsko-srijemske županije i sa istoka Hrvatske
Pogledaj originalni članak

Od 11. do 13. rujna u glavnom šatoru ovogodišnjih Vinkovačkih jeseni, koje su jubilarne i održavaju se po 50. put, biti će održan Jesenji sajam gospodarstva i obrtništva. Prema riječima vinkovačkog pročelnika za gospodarstvo Vedrana Čuljka radi se o jednom od najznačajnijih gospodarskih sajmova uopće u Hrvatskoj koji se organizira 13. godinu za redom, a koji je i ove godine izazvao veliki interes izlagača.

– Jesenji sajam je popratna manifestacija jeseni i predstavlja uvod u Vinkovačke jeseni. Pripremili smo i niz predavanja, panel diskusija i radionica koje će voditi naši vodeći stručnjaci. Posjetitelji će moći naučiti i kako napraviti poslovni plan te aplicirati za fondove EU. Najbolji poslovni plan biti će i nagrađen, najavio je Čuljak.

Na ovogodišnjem Jesenjem sajmu gospodarstva štandove će imati 42 izlagača među kojima su, kako se najavljuje, i vodeći gospodarstvenici iz Vukovarsko-srijemske županije i sa istoka Hrvatske. Ovim izlagačima treba dodati i 60-ak izlagača koji će svoje rukotvorine izlagati na slavonskom sokaku. Čuljak podsjeća kako Jesenji sajam gospodarstva i obrtništva ima iznimno veliki značaj za Vinkovce ali i cijelu Vukovarsko-srijemsku županiju.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.