rat u siriji

Nabildani ubojice u Siriji ubijaju žene i djecu za al-Assada

Foto: Reuters/Pixsell
Nabildani ubojice u Siriji ubijaju žene i djecu za al-Assada
11.06.2012.
u 23:25
Misija im je terorizirati civilno stanovništvo i provoditi etničko čišćenje. Za svoje stravične zločine dobivaju 130 funti dnevno
Pogledaj originalni članak

Sirijskog čelnika Bashara al-Assada osiguravaju ubojice \"duhovi\", članovi bande koji na sebi imaju istetoviran lik predsjednika, a sumnjiči ih se da lutaju po Siriji, ubijaju žene i djecu te na taj način al-Assada drže na vlasti, piše Daily Mail.

Opremljeni su mačetama i kalašnjikovima, a zadatak im je obavljati prljave vladine poslove kako bi vlast i dalje mogla izjavljivati da država i vojska ne stoje iza svih ubojstava.

– Nije ih strah koristiti silu, nasilje, oružje, ucjene... Vlada može ostati čista i tvrditi da oni ne stoje iza toga, već kojekakve bande – kaže Ammar Qurabi iz Nacionalne organizacije za ljudska prava.

Obučeni su u maskirne hlače i crne majice, a dnevno za svoje prljave poslove zarađuju 130 funti. Misija im je terorizirati civilno stanovništvo i provoditi etničko čišćenje.

Optužuje ih se za masakr nad 108 civila u Houli prije dva tjedna, 12 radnika u Qusayru i 78 stanovnika sela Qubair prošlog tjedna.

– Kao čudovišta su. Imaju ogromne mišiće i brade, a koriste i stereoide. S njima sam morao razgovarati kao s djecom jer nisu previše inteligentni – rekao je dr. Mousab Azzawi koji iz Londona vodi sirijsku mrežu za ljudska prava.

predsjednik nije optimističan

Milanović: Sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Moramo ostati hladne i trezvene glave

"Ovo je posebno i rijetko vrijeme iz kojega moramo izvući maksimum onoga što nam se nudi. Jer sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Vjerujem da u slučaju Hrvatske ne dolazi opasna, ratna, egzistencijalna kriza. Mislim da smo od toga zaštićeni i da taj film nećemo gledati. Ali ne smijemo živjeti da će ovo što se trenutno događa trajati vječno, neće. Moramo uzeti sve što nam se nudi", kazao je Milanović.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

TO
Toni50
23:53 11.06.2012.

Misija im je terorizirati civilno stanovništvo i provoditi etničko čišćenje. Za svoje stravične zločine dobivaju 130 funti dnevno tvrdi propaganda ili oni koji to čine da bi optužili protivničku stranu !

PL
plotto
06:40 12.06.2012.

To su vjerovatno bajke iz središta NTC u Londonu na adresi onog pekara koji zna sve što se događa u Siriji.I svi mediji u vlasništvu cionista moraju prenijeti takvu indoktrinirajuću glupost.Oni koji naružavaju i obučavaju teroriste ( Saudijska Arabija,Katar,Turska,SAD,VB,Francuska),te im pružajui svaku logistiku,stvarno su izgubili kompas.Najgori imperijalno kolonijalni fašizam na djelu

Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
23:49 11.06.2012.

Dobro reče Ron Paul. Čini se da uzalud poziva medijski indoktriniran narod da ih mediji pripremaju za rat protiv Sirije i da skoro ništa ne smiju vjerovat medijima. To su oni isti mediji koji su njega blokirali u predsjedničkoj kampanji.