Novi potez

Na zahtjev premijera Plenkovića SOA je pregledala mailove Martine Dalić

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Martina Dalić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Martina Dalić
05.10.2017.
u 17:04
Sigurno - obavještajna agencija pregledala je privatnu i službenu e - mail korespodenciju Martine Dalić
Pogledaj originalni članak

Sigurnosno-obavještajna agencija na zahtjev premijera Andreja Plenkovića pregledala je privatnu i službenu e-mail korespodenciju potpredsjednice Vlade Martine Dalić za koju je Ivica Todorić na svom blogu napisao da mu je prijetila, doznaje Nova TV.

SOA je u dopisu Novoj TV napisala kako su pregledani su službeni poslužitelji i službeni korisnički računi potpredsjednice Vlade, osobni komunikacijski uređaji s privatnom e-mail korespondencijom potpredsjednice Vlade te su pregledali i dostupnu komunikaciju na stranim davateljima e-mail usluga.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

JK
ja-kan
18:12 05.10.2017.

Nema što Plenković naređivati SOA-i da pregleda bilo čije mail, ako je već htio nešto poduzeti mogao je javno preko medija pozvati Todorića da dokaže postojanje prijetećih mailova od strane Dalićke a da će u slučaju da ne dokaže postojanje takvih mailova smatrati nedvojbenim da Todorić ne govori istinu.

NV
NV
18:31 05.10.2017.

Kako Plenko daje naloge SOA???

DU
Deleted user
17:50 05.10.2017.

Jesu li pregledali i trajno obrisane e-mailove?