hdz

Na stranici Domagoja Miloševića slogan "HDZ ponovno prvi"

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Na stranici Domagoja Miloševića slogan "HDZ ponovno prvi"
09.02.2012.
u 22:30
Milošević želi vratiti HDZ u urbane sredine, poziva na angažman posebno mladih i žena, a cilj mu je povratak zdravom domoljublju
Pogledaj originalni članak

Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Milošević na stranici www.domagoj.hr objavio je i svoj novi slogan “HDZ ponovno prvi”, kao i “Moja uvjerenja”, program kojim planira reformirati HDZ. Miloševiću je važno da HDZ treba postati suvremena demokršćanska stranka koja će čuvati tradicionalne vrijednosti, ali istodobno biti upućena napretku i razvoju.

Stranka mora okupljati intelektualce i lidere, no ne smije biti elitistička nego otvorena i demokratska. S novim ljudima i inicijativama želi vratiti poljuljano povjerenje u stranku i u politiku općenito, posebice mladim ljudima, koji moraju prestati biti samo ukras. I žene su više zastupljene u vrhu stranke. Upozorava da je HDZ zanemario većinu gradova te je na marginama jer nije nudio vjerodostojne kandidate niti programe.

– To želim promijeniti i vratiti HDZ u urbane sredine, kaže. U programu govori i o zastupljenosti dijaspore, opstanku Hrvata u BiH, a “domoljublje je prirodan i zdrav osjećaj koji bi javne, ali i privatne institucije trebale poticati”, kaže u “Mojim uvjerenjima” Domagoj Milošević.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 44

OB
-obrisani-
09:17 10.02.2012.

www.domagoj.........aha ha ha ha ha ha ha . pa kaj nije stavio...www.milosevic............

TM
tesla moj ponos
22:41 09.02.2012.

U čemu je HDZ prvi ? Nije mi jasno !!?

MU
munjara
21:05 10.02.2012.

Evo još jedne velike hrvatine,tipičnog hdz.Pa taj čovjek nema jedne jedine kune koja je pošteno zarađena,a po HDZu nema repova.Možda on i nema ,za njega je sve njegov tat(a) napravio.