rekordna količina

Na pariškom aerodromu zaplijenjeno čak 1,3 tone kokaina

Foto: Reuters/PIXSELL
Na pariškom aerodromu zaplijenjeno čak 1,3 tone kokaina
22.09.2013.
u 10:00
Droga je bila zapakirana u 30 kovčega, a zaplijenjena je još 11. rujna, no policija je to otkrila tek sinoć na konferenciji za medije
Pogledaj originalni članak

Francuska policija zaplijenila je na aerodromu Paris Charles de Gaulle čak 1,3 tone čistog kokaina na letu Air Francea iz Venezuele, odnosno Caracasa.

Droga je bila zapakirana u 30 kovčega, a zaplijenjena je još 11. rujna, no policija je to otkrila tek sinoć na konferenciji za medije, piše BBC. Najveća je to zapljena droge na području Pariza, rekao je ministar unutarnjih poslova Manuel Valls. Zbog krijumčarenja je uhićeno šest ljudi, a vrijednost droge na ulici procjenjuje se na čak 200 milijuna eura.

Kovčezi u kojima je droga bila pakirana, nisu pripadali nikome.

>> Racija u vrtiću: Krili kokain i oružje nadohvat djeci

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.