Prva liga

Na najvećoj fešti Splita pjeva Mišo

Na najvećoj fešti Splita pjeva Mišo
25.05.2010.
u 21:05
U prostorijama kluba mogu se uzeti besplatne karte za utakmicu i koncert na kojem se očekuje osam tisuća ljudi
Pogledaj originalni članak

Već treću godinu zaredom Radnički nogometni klub Split sprema feštu u povodu ulaska u viši rang natjecanje, no ove će subote biti ipak najveća, posvećena ulasku u Prvu ligu.

A čelnici kluba odlučili su nagraditi navijače, nakon utakmice s Mosorom u 17 sati bit će jela, pića i pjesme i to – besplatno!

Naime, za samu utakmicu tiskalo se četiri tisuće ulaznica koje će se podijeliti, kao i još toliko za koncert Miše Kovača i Đanija Stipaničeva nakon susreta.

– Za utakmicu je ograničen broj karata, no svi koji ih dobiju mogu ostati i na koncertu, kada ćemo pustiti još toliko ljudi na travnjak – kaže Špiro Barbarić, tajnik kluba.

– Zna se da Mišo navija za Šibenik i Hajduk, no drag mu je i Split. Kada je pristao nastupiti, nabrojio mi je osam igrača iz 60./61. – tvrdi novi glasnogovornik kluba Milorad Bibić.

Inače, nakon što im delegacija HNS-a uruči pehar za prvaka Druge lige, igrači Splita u otvorenom autobusu napravit će đir po gradu, a u klubu su se pobrinuli i za veliki slavljenički vatromet.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.