traži se vozač

Na Istarskom ipsilonu vozio u suprotnom smjeru

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Na Istarskom ipsilonu vozio u suprotnom smjeru
29.08.2013.
u 20:04
Pregledom snimaka s nadzornih kamera utvrdit će se kretanje automobila te utvrditi identitet vozača
Pogledaj originalni članak

Istarski ipsilon na dionici od Buja prema Kanfanaru bio je od 19 do 19.15 sati privremeno zatvoren za promet jer se prometnicom kretalo zasad nepoznato vozilo u suprotnom smjeru koje je na ipsilon ušlo na čvoru Umag.

O opasnoj vožnji u suprotnom smjeru Centru 112 dojavljeno je iz Bina Istre koja je izvijestila i HAK. Policija je u roku od deset minuta provjerila cijelu dionicu, no automobil nije pronašla. Kako je izvijestila glasnogovornica PU Istarske Nataša Rogić Jukopila, pregledom snimaka s nadzornih kamera utvrdit će se kretanje automobila te utvrditi identitet vozača.

>> Na A1 u četiri ujutro pijan vozio suprotnim smjerom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.