OBJAVILI POPIS

Na Hrastovoj listi za euroizbore Ilčić, Hitrec i Kuzma Kovačić

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Na Hrastovoj listi za euroizbore Ilčić, Hitrec i Kuzma Kovačić
20.03.2013.
u 14:40
Pokret za uspješnu Hrvatsku poručuje kako će beskompromisno štititi i braniti hrvatske nacionalne interese
Pogledaj originalni članak

Hrast - Pokret za uspješnu Hrvatsku predao je popis svojih kandidata za predstojeće izbore za Europski parlament. Prvi na popisu je Ladislav Ilčić, akademski glazbenik poznat i kao jedan od osnivača GROZD-a, udruge koja se usprotivila uvođenju zdravstvenog odgoja u njegovom sadašnjem obliku u škole. Među poznatijim imenima na popisu su i Hrvoje Hitrec, književnik i prvi glavni ravnatelj HRT-a, te akademski kipar Kuzma Kovačić.

\"U trenucima kada se iz Europskog parlamenta i drugih europskih institucija vrši pritisak na Hrvatsku kojim se želi redefinirati naš identitet, kultura i obitelji te se hrvatskom narodu pokušavaju oduzeti i rasprodati prirodna i nacionalna dobra, pozivamo građane da izađu na izbore za Europski parlament i svojim glasom podupru Hrast\", stoji u priopćenju Hrasta, iz kojeg poručuju kako će beskompromisno štititi i braniti hrvatske nacionalne interese.

\"U proteklom razdoblju svjedočili smo da predstavnici ove i bivše vlasti ne samo da nisu zastupali te vrijednosti, već su sustavno popuštali pred ucjenama i pritiscima, donoseći odluke i zakone koji su razgrađivali brak, obitelj, kulturu, gospodarstvo i naša zajednička dobra\", poručuju iz Hrasta.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

OB
-obrisani-
14:56 20.03.2013.

Fino neka se i Hrvati skupe

VT
vozac-traktora
14:56 20.03.2013.

Imaju moj glas.

IN
intellegens
16:15 20.03.2013.

eu je ozakonio istospolne brakove i omogucuje tavima usvajanje djece HRAST stiti pedofile