strateg hns-a

Na djelu je ponovno Škegrina privatizacija iz 90-ih godina

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Na djelu je ponovno Škegrina privatizacija iz 90-ih godina
04.02.2011.
u 15:26
HNS se bavi temama koje znače život i u novoj će Vladi sigurno biti stabilizator upravo na takve teme, kažu u stranci
Pogledaj originalni članak

CRIKVENICA – HNS se bavi temama koje znače život i u novoj će Vladi sigurno biti stabilizator upravo na takve teme, ustvrdio je u Crikvenici gospodarski strateg HNS-a Dragan Kovačević na javnoj tribini na kojoj je govorio o stanju i perspektivama gospodarstva u Hrvatskoj.

Glavna zadaća te stranke bit će, prema riječima D. Kovačevića, izvući zemlju na pravi put, za razliku od HDZ-a koji je napravio "kružni tok".

Za Kovačevića gospodarstvo je u Hrvatskoj danas u takvom stanju da se ne može reproducirati, a, usto je, ustvrdio je, ponovno na djelu i Škegrina privatizacija iz 90-ih godina.

– Opet se najavljuju prodaje svega, a za HNS Vlada je ta koja umjesto toga mora stvoriti okruženje za stvaranje nove ekonomske vrijednosti – rekao je u Crikvenici gospodarski strateg HNS-a Dragan Kovačević.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SA
santos008
16:16 04.02.2011.

Sta na sve kaze Savo Kovacevic?

BI
bilikamen
18:15 04.02.2011.

Što kaže Sava? Berislave sine, keve ti nemoj više da se učiš nad hrvatima, daj pomozi i svom narodu, vrati se u otađbinu.

JS
ja sam gladan
20:44 04.02.2011.

HNS se bavi temama koje znače život....???? Naročito se temama života i smrti posvetio njihov vođa!