Na brzoj cesti Zadar-Zemunik prevrnuo se tegljač

Foto: Dino Stanin
Na brzoj cesti Zadar-Zemunik prevrnuo se tegljač
03.11.2009.
u 19:12
U nesreći je ozlijeđen 51-godišnji vozač koji je prevezen u Opću bolnicu Zadar, no o kakvim je ozljedama riječ, još nije poznato. Tegljač nije ugrožavao promet jer se prevrnuo van ceste.
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Danas oko 13.45 sati na brzoj cesti Zadar-Zemunik prevrnuo se tegljač splitskih registarskih oznaka kojim je upravljao 51-godišnjak s područja Splita. Prema prvim informacijama iz PU zadarske, nesreća se dogodila u vrijeme smanjene vidljivosti, odnosno u vrijeme jake kiše i pljuska kada je tegljač vozio iz pravca Zadra prema Zemuniku. 

U nesreći je ozlijeđen 51-godišnji vozač koji je prevezen u Opću bolnicu Zadar, no o kakvim je ozljedama riječ, još nije poznato. Tegljač nije ugrožavao promet jer se prevrnuo van ceste.  

Jako jugo prevrnulo plutaču
Radni stroj u vlasništvu tvrtke Heres d.o.o. upao je u more pred gradilištem Punta Skala kod Petrčana i završio na šest metara dubine. Srećom, nitko nije ozlijeđen jer u stroju nije bilo radnika.

Dojavu o nezgodi policija je zaprimila danas oko 11 sati, a utvrdili su da se radni stroj nalazio na plutači udaljenoj deset metara od obale. Zbog jakog juga plutača se zaljuljala, a radni stroj se prevrnuo i potonuo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.