STRAVA U PULI

Na benzinskoj se pumpi polio benzinom i zapalio

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
Na benzinskoj se pumpi polio benzinom i zapalio
07.04.2020.
u 09:55
S obzirom na teške ozljede koje je muškarac zadobio, policija još uvijek nije stigla razgovarati s njim
Pogledaj originalni članak

Čovjek se polio benzinom i zapalio! – glasila je dojava koju je 5. travnja u 7.25 dobila policija u Puli.

Odmah nakon dojave policajci su izašli na teren te su došli do benzinske pumpe u Mutilskoj ulici. No muškarca tamo nisu zatekli, jer se on udaljio s mjesta događaja nakon što je odjeću polio benzinom te se zapalio. Malo kasnije ustanovljeno je da je došao do Opće bolnice u Puli gdje mu je pružena pomoć. No s obzirom na to da je na tijelu imao opekotine drugog i trećeg stupnja, prevezen je u KBC Rijeka, gdje je zadržan na liječenju.

– Policija istražuje sve okolnosti ovog događaja – kratko je o svemu kazala Nataša Vitasović,  glasnogovornica PU istarske.

S obzirom na teške ozljede koje je muškarac zadobio, policija još uvijek nije stigla razgovarati s njim jer je primarno bilo da ga se zdravstveno zbrine te da mu se saniraju ozljede. Stoga su motivi njegova čina za sada nepoznati. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
05:56 08.04.2020.

Ako se htio sterilizirati trebao je usetati u pec, na primjer krusnu, a ne ovako traljav posao radit.

Avatar majkuvam
majkuvam
13:37 07.04.2020.

Ako je imao koronu upada li u njenu statistiku?

BR
Brunomatosevic
07:03 09.04.2020.

Jeli platijo benzin sa kojim se polijo?