Na automobil i kuću požeškog dožupana bačena boja

Foto: Duško Mirković
Na automobil i kuću požeškog dožupana bačena boja
30.11.2009.
u 20:54
Boju smo primijetili kad je sin krenuo na sat iz engleskog. Ne želim nagađati o motivima, neka to utvrdi policija. Pretpostavljam da je to netko bacio iz auta u prolazu - rekao je zamjenik župana za društvene djelatnosti Ferdinand Troha.
Pogledaj originalni članak

POŽEGA - Na obiteljsku kuću zamjenika župana za društvene djelatnosti Ferdinanda Trohe i službeni automobil opel astru koji je bio parkiran ispred kuće u Ulici Kneza Mislava bačena je tamna boja.

U 18.54 sati to je policiji dojavio dožupan osobno.

- Boju smo primijetili kad je sin krenuo na sat iz engleskog. Ne želim nagađati o motivima, neka to utvrdi policija. Pretpostavljam da je to netko bacio iz auta u prolazu - rekao je F. Troha. Očevid je u tijeku.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.