'ZLOČIN IZ MRŽNJE'

Navijaču Partizana iz Vukovara koji je istukao dječaka određen pritvor od 30 dana

Foto: Ilustracija/Goran Ferbezar/PIXSELL
Navijaču Partizana iz Vukovara koji je istukao dječaka određen pritvor od 30 dana
03.06.2021.
u 11:50
Napadnutom maloljetniku 30-godišnjak je zadao dva udarca i to rukom u glavu i nogom u tijelo radi čega mu je u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar ukazana pomoć i utvrđene lakše tjelesne ozljede
Pogledaj originalni članak

Iz PU Vukovarsko – srijemske danas su izvijestili kako je 30-godišnjak iz Vukovara predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave te da mu je određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana. Prema navodima policije policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Nasilničko ponašanje u svezi zločina iz mržnje.

- Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 30-godišnjak 1. lipnja, oko 7,30 sati, u pekarnici u Vukovaru, izazvan obilježjem na zaštitnoj maski koju je nosio na licu, fizički napao maloljetnika uslijed čega je lakše ozlijeđen, navodi policija.

Kako je policija jučer izvijestila napadnut je 13-godišnji maloljetnik kojemu je 30-godišnjak zadao dva udarca i to rukom u glavu i nogom u tijelo radi čega mu je u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar ukazana pomoć i utvrđene lakše tjelesne ozljede. Navodno kako je povod bila zaštitna maska koju je nosio maloljetnik na kojoj su bila hrvatska državna obilježja. Prema informacijama iz policije radi se o 30-godišnjaku koji je od ranije poznat policiji te da je navodno pripadnik navijačke skupine „Grobari“ beogradskog Partizana.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 50

MO
morituriite
12:16 03.06.2021.

Pupovac nije održao presicu niti se je oglasio. A bogme nisu ni "h"dz domoljubi.

Avatar vatrogasac
vatrogasac
12:07 03.06.2021.

Kod zločina iz mržnje javnost očekuje,konkretne podatke o počinitelju kao što se to radi u nekim drugim situacijama. Dakle osbni podaci na uvid javnosti ili se šalje opasna poruka da nismo svi jednaki pred zakonom!

WA
warbreaker
12:13 03.06.2021.

Pa gdje su te ustaše po Hrvatskoj, od kojih ugroženi Srbi ne smeju ni da pisnu?! Kakva je to ustaška država jbte!