trojac iz rijeke

Vezali ga, prijetili pištoljem i tukli bejzbol palicom pa iznudili 75.000 eura

Foto: Ilustracija/ Davor Puklavec/PIXSELL
Vezali ga, prijetili pištoljem i tukli bejzbol palicom pa iznudili 75.000 eura
29.04.2015.
u 17:55
Muškarac (29) iz Opatije lakše je ozlijeđen
Pogledaj originalni članak

Trojica muškaraca starosti 65, 43 i 44 godine s riječkog područja uhićena su zbog sumnje da su iznuđivali 29 godišnjaka, a nakon ispitivanja u Državnom odvjetništvu sucu  istrage Županijskog suda u Rijeci predloženo je da se protiv njih odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke. 

Sredinom travnja u Opatiji ovaj je trojac po prethodnom dogovoru i s namjerom da se domognu novca od 29 godišnjaka zatražili da im isplati 75 tisuća eura na ime navodnog duga, iznos znatno veći od stvarnog dugovanja. Vezali su ga, prijetili mu pištoljem te ga tukli bejzbol palicom pri čemu je i lakše ozlijeđen - sve dok on nije pristao isplatiti im traženi novac u roku od mjesec dana.

Jedan od napadača, 44 godišnjak, se sumnjiči i za nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari. U njegovoj je kući na području Rijeke prilikom pretrage pronađen spremnik za pištolj marke CZ M57 te 145 komada pištoljskog streljiva.

>>Uzeo mi je novac koji sam dobio dva dana prije za rođendan

>>Zatočili i iznuđivali Benkovčanina, spasio se skokom kroz prozor

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LA
LANA555
23:26 29.04.2015.

Koi bezobrazluk.stari fakini magupi to djetetu kaj mogu tata biti ic raditi sramota i zalosno.Odmah u Prdekanu nisu zavredili nista bolje

DU
Deleted user
03:06 30.04.2015.

Kaj to sad znači VEZALI SU GA ? Jesu ga zavezali konačno? Vi novinari iz Bosne, ne pišite nam tu po Hrvatskoj na svojem nama stranome jeziku!