užas u Podravini

Muškarac u autu bludničio nad djevojčicom. Ne ide u zatvor

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Muškarac u autu bludničio nad djevojčicom. Ne ide u zatvor
20.04.2021.
u 12:22
Sud je odbacio njegovu obranu upozorivši kako je optuženik dobro znao dob djevojčice s obzirom na to da joj je rođak i da im je često dolazio u kuću
Pogledaj originalni članak

Muškarac s područja Podravine proglašen je krivim i osuđen za bludne radnje koje je počinio prema 15-godišnjoj djevojčici. Pravomoćno je dobio šest mjeseci uvjetnog zatvora. 

Prema presudi, 55-godišnjak je djevojčicu i njezino društvo trebao odvesti kući navečer. Kad su ostali sami u automobilu, počeo ju je ispitivati za dečka i seksualna iskustva. Potom joj je počeo dodirivati lijevu nogu, bedro i spolni organ, nakon čega mu je žrtva maknula ruku. Pedofil je na sudu tvrdio kako ga je dovela u zabludu jer nije odmah reagirala na milovanje, piše Danica.hr.

No, sud je odbacio njegovu obranu upozorivši kako je optuženik dobro znao dob djevojčice s obzirom na to da joj je rođak i da im je često dolazio u kuću. “Radnje koje je poduzeo ulaze u sferu intimnosti i seksualnosti oštećene i pogodne su da povrijede njezin sram i moral, a koje radnje je optuženi nesumnjivo poduzeo u namjeri izazivanja svoje seksualne ugode”, navodi se u pravomoćnoj presudi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KR
kristov
12:47 20.04.2021.

Cigani, srbi, evo danas su se raspisali o nekoj Brnabić i Palmi koji su imali bunga, bunga zabave sa petnaestgodišnjakinjama .. srpska posla na srpslim portalima, na žalosti i ovim koji izlaze u Zagrebu ..

PL
posten_lopov
12:27 20.04.2021.

Ciganska posla.

FA
fajlpz
15:21 20.04.2021.

Ima li ko adresu dok je na uvjetnoj ?