UŽAS KOD ĐURĐEVCA

Muškarac pronađen mrtav u bačvi punoj mošta

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Muškarac pronađen mrtav u bačvi punoj mošta
13.09.2018.
u 10:45
Željko je bio omiljen u selu koje se nalazi pokraj Đurđevca, a često je pomagao mjesnim udrugama i sumještanima
Pogledaj originalni članak

U srijedu oko 17 sati u selu Budrovcu pronađeno je tijelo 61-godišnjeg Željka Cvekana koji je pao u veliku bačvu mošta. Točan uzrok smrti bit će utvrđen obdukcijom.

– Susjed je imao problema s tlakom i jučer je došao iz bolnice. Danas prijepodne je ukućanima rekao da ide u klijet provjeriti stanje s moštom, a kako ga nije bilo dugo obitelj je krenula u potragu za njim. Oko 17 sati pronašli su njegovo beživotno tijelo u velikoj bačvi s moštom – rekao je susjed nesretnog Željka za Podravski list.

Moguće je da je nesretni Željko pao u bačvu nakon što se poskliznuo sa stolca, no postoji i mogućnost da su ga omamili plinovi koje izaziva fermentacija nakon čega je izgubio svijest i pao u bačvu.

Željko je bio omiljen u selu koje se nalazi pokraj Đurđevca, a često je pomagao mjesnim udrugama i sumještanima, piše Podravski list.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VI
Vito
12:44 13.09.2018.

UŽAS KOD ĐURĐEVCA ::: Zašto bi to bio užas??? __ Svatko tko se bavi vinarstvom i fermentacijom biljaka zna da je prirodan plin CO2 opasan za zdravlje u zatvorenom prostoru. __ Užas je to što proizvođač mošta to ne zna, nije znao pa se otrovao

VR
Vrac666
16:03 13.09.2018.

Umro je radeći ono što je volio