GORILA I KONSTRUKCIJA KROVA

Muškarac ozlijeđen u požaru stana u Belišću, vatra se proširila od peći

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Robert Anic/PIXSELL
Muškarac ozlijeđen u požaru stana u Belišću, vatra se proširila od peći
18.10.2021.
u 09:32
49-godišnjak je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede
Pogledaj originalni članak

U požaru koji je u nedjelju ujutro izbio u njegovu stanu, teško je ozlijeđen 49-godišnjak iz Belišća. Vatra je buknula oko 8 sati.

- Do požara je došlo uslijed isijavanja topline iz peći na kruto gorivo. Vatra se proširila na drveni namještaj i drvenu konstrukciju krova. U požaru je ozlijeđen 49-godišnjak koji je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede - izvijestila je PU osječko-baranjska.

VIDEO Četiri automobila oštećena u eksploziji u Solinu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.