pronađen u kući

Muškarac (28) teško ozlijeđen u Bolči kraj Vrbovca

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL, ilustracija
Muškarac (28) teško ozlijeđen u Bolči kraj Vrbovca
03.08.2015.
u 11:38
Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđenom muškarcu u krvi je izmjereno 1,8 promila alkohola
Pogledaj originalni članak

Nakon što je na zasad neutvrđen način teško ozlijeđen, M. Đ. (28) iz Bolča kraj Vrbovca, bori se za život u Općoj bolnici Bjelovar. Njega su jutros oko 2.40 sati teško ozlijeđenog u kući u kojoj živi pronašli susjedi koji su upomoć pozvali hitnu i policiju.

Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđenom muškarcu u krvi je izmjereno 1,8 promila alkohola. Ne zna se je li sam pao na tlo i pritom udario glavom te se teško ozlijedio ili ga je ozlijedio netko drugi. Policija utvrđuje okolnosti događaja.

>> Požar izbio u bolnici Goljak. Nitko nije ozlijeđen

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar dario554433
dario554433
08:17 04.08.2015.

slika je ispred Mamutice u Novom Zagreb. Kakve to ima veze sa događajem