stravična nesreća

Motorom udarili u zaštitnu ogradu pa mladića pregazio automobil

Foto: Arhivska fotografija
Motorom udarili u zaštitnu ogradu pa mladića pregazio automobil
27.07.2013.
u 08:47
Mladić (29) i djevojka (21) na motociklu poginuli su jutros u 4.50 na na županijskoj cesti Vodnjan - Svetvinčenat
Pogledaj originalni članak

Mladić (29) i djevojka (21) na motociklu poginuli su jutros u 4.50 na na županijskoj cesti Vodnjan - Svetvinčenat. Vozač motocikla Aprilia, riječkih tablica, izgubio je nadzor nad motociklom na nadvožnjaku iznad Istarskog ipsilona, u smjeru Vodnjana, piše 24sata.

Prešao je na suprotnu stranu kolnika i udario u zaštitnu ogradu. Djevojka je preko ograde pala na zemljanu površinu, a mladić je ostao ležati na kolniku. Tada je naišao Volvo, kojeg je vozio 48-godišnjak iz Pule i prešao autom preko mladića.

Još nije utvrđeno tko je vozio motocikl. Vozač Volva prošao je bez ozljeda.

>>Motociklist poginuo u teškoj nesreći na autocesti kod Lužana

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.