NEVJEROJATNA SREĆA

Motociklista pregazio autobus, ono što se zatim dogodilo iznenadilo je mnoge

Foto: Screenshot
Motociklista pregazio autobus, ono što se zatim dogodilo iznenadilo je mnoge
16.09.2021.
u 09:32
Nesreća se dogodila u indijskom gradu Dahodu, a do nje je došlo kada je vozač motocikla pokušao preteći autobus u zavoju
Pogledaj originalni članak

Nevjerojatnu sreću imao je vozač motocikla kojeg je u Indiji pregazio autobus, no on se bez većih ozljeda izvukao ispod autobusa, uzeo svoje vozilo i nastavio dalje.

Nesreća se dogodila u indijskom gradu Dahodu, a do nje je došlo kada je vozač motocikla pokušao preteći autobus u zavoju.

U tom trenutku autobus ga je zahvatio prednjim lijevim dijelom i podvukao ga pod sebe. Autobus se zaustavio, a vozač motocikla puzeći se izvukao te ustao.

U tom trenutku zaustavio se drugi motociklist koji mu je pomogao.

Nakon što se snimka proširila društvenim mrežama, mnogi su kritizirali vozača zbog načina na koji je obilazio autobus, a drugi su govorili kako je dobro što je sve snimila nadzorna kamera da se točno vidi tko je kriv za nesreću.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
10:18 16.09.2021.

To je autobus, zgazis covjeka, a covjeku nista. Kod nas nema takvih autobusa.