teška nesreća

Motociklist udario u ogradu i pao u 50-metarsku provaliju u Dubrovniku

Foto: Nikša Klečak/Dubrovački dnevnik
nesreća
Foto: Nikša Klečak/Dubrovački dnevnik
nesreća
Foto: Nikša Klečak/Dubrovački dnevnik
nesreća
26.05.2015.
u 17:40
Prema neslužbenim informacijama Dubrovačkog dnevnika, u nesreći su sudjelovala dva osobna vozila i motocikl, a motociklist je nakon udara u zaštitnu ogradu sletio s ceste u 50-metarsku provaliju
Pogledaj originalni članak

Na državnoj cesti D8 u blizini vidikovca u Dubrovniku u utorak nešto prije 16 sati došlo je do teške prometne nesreće, javlja Dubrovački dnevnik.

Prema neslužbenim informacijama Dubrovačkog dnevnika, u nesreći su sudjelovala dva osobna vozila i motocikl, a motociklist je nakon udara u zaštitnu ogradu sletio s ceste u 50 metara duboku provaliju. Njegovo vozilo ostalo je zaglavljeno u ogradi. Na mjesto događaja došli su policija, hitna pomoć i vatrogasci, a unesrećenu osobu vatrogasci su izvukli iz provalije.

Promet je obustavljen, a prema dostupnim informacijama više je osoba ozlijeđeno, javlja Dubrovački dnevnik.

>> U sudaru dva automobila poginuo 53-godišnjak

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JO
jono
22:15 26.05.2015.

Pa jeli ziv ili nije?

PS
psyhotic
22:30 26.05.2015.

Unesrećen