Privlaka

Motociklist teško ozlijeđen, Golf mu oduzeo prednost

Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
Motociklist teško ozlijeđen, Golf mu oduzeo prednost
09.06.2013.
u 19:29
Očevidom je utvrđeno da je 33-godišnjak iz Vinkovaca upravljajući osobnim automobilom marke Golf, vukovarskih oznaka, oduzeo prednost prolaska 50-godišnjaku, također iz Vinkovaca, koji je upravljao motociklom marke Kawasaki.
Pogledaj originalni članak

Motociklist teško ozlijeđen kada mu je Golf oduzeo prednost U prometnoj nesreći što se dogodila sinoć oko 21,30 sati, u Šokčevićevoj ulici u Privlaci kod Vinkovaca, teške ozljede je zadobio 50-godišnji vozač motocikla iz Vinkovaca.

Očevidom je utvrđeno da je 33-godišnjak iz Vinkovaca upravljajući osobnim automobilom marke Golf, vukovarskih oznaka, oduzeo prednost prolaska 50-godišnjaku, također iz Vinkovaca, koji je upravljao motocikolom marke Kawasaki, osječkih oznaka.

Uslijed udara vozila i pada s motocikla, 50-godišnjak je teže ozlijeđen, a materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna. Protiv 33-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.

>>Vozači ozlijeđeni: Audi izlazio s parkirališta, pa ga udario kombi

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.