smrt na cesti

Motociklist poginuo u nesreći kod Jastrebarskog

Foto: Pero Lovrović/Pixsell
Motociklist poginuo u nesreći kod Jastrebarskog
03.07.2011.
u 09:20
Još nije utvrđeno točno vrijeme kad se nesreća dogodila te na koji je način do nje došlo.
Pogledaj originalni članak

U noći na nedjelju u Gornjoj Kupčini kod Jastrebarskog došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao motociklist, javlja zagrebačka policija.

Još nije utvrđeno točno vrijeme kad se nesreća dogodila te na koji je način do nje došlo.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Daniel ZG
Daniel ZG
15:41 03.07.2011.

\"došlo je do prometne nesreće\" ehh dragi moj novinaru, riješi se srbsko-milicijskog riječnika i besmislenih složenica iz osamdesetih.

Avatar oprosnica_za_kriminalce
oprosnica_za_kriminalce
16:10 03.07.2011.

Daniele glup si. Što fali toj rečenici? Što ti nije jasno? Da nebi morali početi govoriti još i zrakomlat umjesto helikopter? Svi razumiju napisano a tebi ako smeta ne moraš čitati. Pljuc.

OB
-obrisani-
17:30 03.07.2011.

Ako hoćete gledati najnovije filmove online posjetite www.moje-kino.netai.net ! Ne treba ništa platiti, niti se registrirati... :) Filmovi su doslovno novi, tek došli u Hrvatsku! Aha da, i imaju TITLOVE (na hrvatskom :P) www.moje-kino.netai.net - odlična stranica!