TRAGEDIJA

Motociklist nepropisno pretjecao, zabio se u vozilo i poginuo

Foto: Pixsell
Motociklist nepropisno pretjecao, zabio se u vozilo i poginuo
28.11.2009.
u 15:21
Motociklist je hondom CBR nepropisno pretjecao hondu civic, prešao je u suprotni smjer i direktno se sudario s citroenom, a od siline naleta odbačen je na suprotnu traku gdje je na njega naletila pripita vozačica
Pogledaj originalni članak

Vozač motocikla R.S. (30) smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila Varaždinskoj ulici u Donjem Jarka kod Sesveta danas u 2.30 sati u Sesvetama.

Motociklist je hondom CBR, bez prednjeg svjetla i bez važeće vozačke dozvole, kod uzbrdice u blizini broja 70 u Varaždinskoj nepropisno pretjecao hondu civic ispred sebe. Prešao je u suprotni smjer i direktno se sudario s citroenom C3 kojim je upravljala M.Š. (23).

Od siline naleta motocikl je odbačen u suprotnu prometnu traku gdje je na njega naletila honda civic, kojom je, s 1,12 promila alkohola u krvi, upravljala L.M. (22), a koju je prethodno motociklist pretjecao.

Nakon naleta motociklist je s hondinog poklopca pao na kolnik i na mjestu preminuo.

Obje vozačice lakše su ozlijeđene i liječnička im je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Od 2.50 do 6.25 sati zbog ove je prometne nesreće i obavljanja očevida bio zatvoren promet na dijelu prometnice od Sesveta do Popovca.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MM
Mladen Miletić
15:37 28.11.2009.

CBR zvjer od motora i jad dodje u prave ruke zna se rezultat... Gospodična i vozi debelo pod utjecajenm alkohokla . Odmah vozačku oduzeti na najmanje 3 godine !

MA
max99
19:40 28.11.2009.

kakva tragedija !!!

SP
spirou
18:25 28.11.2009.

slažem se da gospodična treba ostat bez dozvole, ali ovoj prometnoj nije kumovao alkohol...da je i bila trijezna-bilo bi jednako