nesreća u bjelovaru

Motociklist izletio sa ceste, umro na putu do bolnice

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Motociklist izletio sa ceste, umro na putu do bolnice
21.08.2011.
u 10:06
Nesretni 38-godišnji Mario preminuo je na putu prema bjelovarskoj bolnici u kolima hitne pomoći.
Pogledaj originalni članak

BJELOVAR – Nakon samo 15-ak dana na bjelovarskom području neprilagođena brzina odnijela je još jedan mladi život. Noćas oko 2 sata na županijskoj cesti između Laminca i Ivanske 20-ak kilometara od Bjelovara smrtno je stradao Mario Dabac (1973.) iz Rastovca.

Vozeći se na motociklu bez zaštitne kacige uslijed neprilagođene brzine sletio je sa ceste i zadobio teške tjelesne ozljede. Nakon nesreće, kako javlja policija, nesretni Mario preminuo je na putu prema bjelovarskoj bolnici u kolima hitne pomoći.

Tijelo je prevezeno na odjel patologije gdje će biti obavljena obdukcija nakon čega će uslijediti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Ovo je već sedma poginula osoba ove godine u prometnim nesrećama na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

DU
Deleted user
12:32 21.08.2011.

Nesretni 38-godišnji Mario... ------------------ Fakat je nesretan. Sudeći po izgledu motora na fotki, ostatak svijeta je sretan da nije nekoga pokupio na cesti i ubio .....

XX
XXXX2011
10:55 21.08.2011.

Grozno,grozno,grozno kako ti mlasdi ljudu ne paze sami na sebe.

ZL
zlikovski
13:06 21.08.2011.

Vjetar u kosi pa mozak na asfaltu.. pouka drugima da ne glume jer neće dugo.