UZVRATIO MIKULIĆU

Mostovi zastupnici napustili sabornicu, Bulj: Moramo se boriti protiv obavještajnog podzemlja

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Miro Bulj
12.05.2016.
u 10:29
Bulj je rekao da ga se našao prozvati "neki šljunkar, inspektor rudarstva"
Pogledaj originalni članak

Mostovi zastupnici danas su napustili sabornicu na poziv stranačkog kolege Mire Bulja, koji je reagirao na optužbe HDZ-ovca Andrije Mikulića i pozvao na borbu protiv obavještajnog podzemlja. Mikulić je prekjučer pozvao institucije kao što su Državno odvjetništvo i USKOK-a da istraže Bulja zbog invalidnosti i dobivanja stana.

Miro Bulj rekao je danas u Saboru da su svi osim novoizabranih zastupnika imali šanse zaštititi nacionalne interese. Rekao je da je za vrijeme Ive Sanadera rasprodana Ina, zbog čega danas moraju povećavati zdravstveno osiguranje.

- To ste znali svi, i lijevi i desni, ali klanjali ste se svojim vođama - rekao je Bulj.

– Međutim, kad sam kazao istinu, kad sam pozvao državne institucije da provjere Oreškovića, Petrova, Karamarka, sve ministra poduzetništva, gospodarstva, Miru Bulja, sve zastupnike, što se događa? Obavještajno podzemlje iznosi na scenu ono što se ne smije iznositi. Da se skrene pozornost, dolazi u pitanje moj ratni put. Izvlače se brojni dokumenti, koji su tajni, zaštićeni, ja ih se ne stidim jer sam bio u Domovinskom ratu kao i brojni ovdje ljudi s lijeva i desna – rekao je Bulj.

 

Rekao je da mu je žao što u sabornici nije Damir Krstičević, s kojim je ratovao, već ga se našao prozvati "neki šljunkar, inspektor rudarstva" (Mikulić je diplomirani inženjer rudarstva).

– Ali nije on jadnik kriv, on je samo dobio naredbu onoga koji ne smije izaći – rekao je Bulj, dodajući, pozivajući se na Franju Tuđmana, da nije htio da se prodaju u Londonu hrvatski interesi za Judine škude.

– Šaljem poruku svojo djeci, svih branitelja, poštenih građan: Ne bojte se, poglavito mi koji smo u predstavničkom tijelu, iznosimo i borimo se za interese, za to su nas birači birali – rekao je Bulj. 

– Moramo se boriti protiv obavještajnog podzemlja – rekao je Bulj, pozivajući branitelje i narod da ustanu protiv tog podzemlja.

– Ja im šaljem poruku: Štitit ćemo nacionalne interese, ali nas nećete ušutjeti niti nas spriječiti u toj borbi – poručio je Bulj. Pozvao je zastupnike da na dvije minute izađu van kako bi poslali poruku obavještajnom podzemlju, na što su zastupnici Mosta i izašli pa se uskoro vratili.

>> Miro Bulj ne bi smio prozivati druge jer i sam ima mrlje. Neka objasni kako mu je rasla braniteljska invalidnost

>> Bulj: To što Mikulić radi je dno dna. Što je on radio dok sam ja branio Hrvatsku?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 140

Avatar Marceluswallace
Marceluswallace
10:37 12.05.2016.

Ludilo se nastavlja

MA
MarioG
10:37 12.05.2016.

Dosta više ovog cirkusa. Dosadili ste i biračima i narodu. Ako ne možete skupa idemo na izbore. Ovo više nema smisla.

NP
npravednost
10:55 12.05.2016.

a Milanović se smijulji , čeka i gleda ove klaunove kako se glođu oko bačene kosti ! diletanti, učite od partije