Zloporaba droge

Mostarka u kutiji keksa pokušala prokrijumčariti heroin

Foto: PUZ
Mostarka u kutiji keksa pokušala prokrijumčariti heroin
12.02.2010.
u 15:43
Čekala je sutobus Zagreb-Mostar, a kako je policajcima bila sumnjiva, priveli su je u policijsku postaju. Policajka joj je u grudnjaku pronašla 0,5 grama, a u prtljazi 180 grama heroina.
Pogledaj originalni članak

Mostarku Slađanu A. (29), koja je, kako doznajemo, od ranije poznata po sličnim kaznenim djelima, sumnjiči se za zloporabu i krijumčarenje droge iz Hrvatske u BiH, a u trenutku uhićenja kod nje je pronađeno 180,5 grama heroina. Vrlo je spretno osumnjičena 180 grama heroina sakrila u kutiju keksa Batons, a 0,5 grama spremila je u grudnjak.

Naime, Slađana A. je u srijedu navečer čekala na odlaznom peronu Autobusnog kolodvora Zagreb, i to autobus za Mostar, a kako se učinila sumnjiva policajcima koji su obilazili kolodvor, privedena je u policijsku postaju. Osobnim pregledom policajka je u njezinu grudnjaku pronašla PVC-vrećicu sa 0,5 grama heroina, a kada je u četvrtak pretražena njezina prtljaga, pronađen je i ostatak droge.

Kutiju keksa napunila je heroinom, ali ju je vrlo stručno ponovno zapakirala u zaštitnu foliju kako bi izgledala neotvoreno. Nedugo zatim u stanu u Španskom koji koristi pronađene su tablete subotex koje se također nalaze na popisu opojnih droga. Pronađena droga u uličnoj preprodaji vrijedi 50.000 kuna, a Slađana A. je nakon kriminalističke obrade odvedena istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.