ANTE KUJUNDŽIĆ

Most predstavio pojačanje: Priključio im se čovjek koji je u Imotskoj krajini srušio HDZ

Foto: Most
Most predstavio pojačanje: Priključio im se čovjek koji je u Imotskoj krajini srušio HDZ
21.05.2020.
u 17:09
Nakon što je niz članova napustilo stranku, Most nezavisnih listi objavio je na Facebook profilu kako su dobili 'novo pojačanje' te da se stranci priključuje nezavisni načelnik općine Podbablje u Imotskoj krajini Ante Kujundžić.
Pogledaj originalni članak

Mostu se priključuje Ante Kujundžić, nezavisni načelnik koji je općini Podbablje u Imotskoj krajini pobijedio HDZ, napisali su na službenom Facebook profilu.

Kujundžić je u kratkom video predstavio sebe i svoj rad.

"Kao mladi čovjek koji je ostao na ovom škrtom imotskom kamenu, kao čovjek koji svakodnevno ulaže u boljitak života u ovoj zajednici, odlučio sam stati na listu Mosta nezavisnih listi. To je stranka koju smatramo strankom budućnosti, strankom koja nije okaljana nečasnim radnjama", rekao je Kujundžić.

Dodao je kako je namjerava napraviti više na višoj razini politike.

"Uvidio sam da se na mikrorazini možemo puno napraviti, a na višoj razini još više. Kao prosvjetni djelatnik u životu sam uvijek birao poduzetništvo i konstruktivizam, bez ikakve isključivosti. Radit ću i dalje da imotski, dalmatinski i hrvatski čovjek živi dostojanstveno i onako kako zaslužuje", zaključio je Kujundžić.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

KE
kelj
17:14 21.05.2020.

Kujundžići su uvijek bili poštenjačine. :)

IM
Imota
18:02 21.05.2020.

Dobar Čovik

DU
Deleted user
18:13 21.05.2020.

Svatko tko se suprostavi hdzu ima moj respekt. BRAVO MOST !!!