kalifornija

Morski pas napao i ubio surfera u Santa Barbari

Foto: AFP/PIXSELL
Morski pas napao i ubio surfera u Santa Barbari
24.10.2012.
u 08:26
Napad su promatrali prijatelji nesretnog surfera, no dok su doplivali do njega i izvukli ga na obalu, bilo je kasno
Pogledaj originalni članak

Tridesetdevetogodišnji surfer Francisco Javier Solorio Jr. preminuo je u utorak nakon što ga je morski pas na plaži u Santa Barbari napao i ugrizao za torzo.

BBC piše da su napad promatrali Franciscovi prijatelji, no dok su doplivali do njega te ga izvukli na obalu, bilo je kasno. Ubrzo je došla i ekipa hitne pomoći koja je mogla tek potvrditi smrt. Još nije ustanovljeno koja je vrsta morskog psa napala surfera.

>>Bijela morska psina kupaču u Južnoj Africi odgrizla obje noge

 

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IP
info_punkt
10:45 24.10.2012.

...no dok su doplivali do njega te ga izvukli na obalu, bilo je kasno... _____ svaka čast prijateljima... mislim da ja uopće ne bi doplivao do njega pored raspoloženog morskog psa u moru...