Emmy

Momcima s Madisona treći Emmy zaredom

Foto: AFP
emmy (1)
Foto: CNN
emmy
Foto: AFP
emmy (1)
Foto: AFP
emmy (1)
Foto: AFP
emmy (1)
Foto: AFP
emmy (1)
Foto: AFP
emmy (1)
Foto: AFP
emmy (1)
Foto: AFP
emmy (1)
30.08.2010.
u 08:16
Humanitarni Emmy dobio je George Clooney za pokretanje akcije za spas potresom porušenog Haitija.
Pogledaj originalni članak

Hit-serija "Mad Men", u nas poznata kao "Momci s Madisona", po treći je put  zaredom osvojila nagradu Emmy za najbolju dramsku seriju. Serija, čija je radnja smještena u New York i prati poslovni svijet oglašavanja, bila je nominirana u 17 kategorija, dok su im glavni konkurenti iz serije Glee, čija se radnja odvija u jednoj srednjoj školi, večer dodjele nagrada započeli sa 19 nominacija, a kući su odnijeli nagrade za najbolju glumicu koju je osvojila Jane Lynch te za najbolju režiju koju je ponio Ryan Murphy.

U kategoriji komičnih serija Emmy je osvojila ABC-ova serija  "Modern Family" čiji je glumac  Eric Stonestreet proglašen najboljim, kao i scenarij serije. 

Treći put nagradu za glavnu mušku ulogu u dramskoj seriji osvojio je Bryan Cranston za ulogu Waltera Whitea u seriji "Braking bad".

Archie Panjabi  iz serije ''The Good Life'' osvojila je nagradu za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji, dok su Eddie Falco iz serije ''Nurse Jackie''  i Jim Parsons iz  ''The Big Bang Theory'' proglašeni najboljim glumcima u humorističnim serijama. Emmy su za najbolju miniseriju osvojili su Tom Hanks i Steven Spielberg za  "Pacific", te šou Jona Stewarta.

Humanitarni Emmy dobio je George Clooney za pokretanje akcije za spas potresom porušenog Haitija.

Svečanost 62. dodjele nagrada  Emmy održana je u Los Angelesu. 

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
10:39 30.08.2010.

Zašt House nije ništ dobio?

DU
Deleted user
06:29 31.08.2010.

Kakav je to BOSANSKI jezik tu u VL - zaredom ????? U Hrvatskoj se govori ZA REDOM, a zaredom izgovaraju bosanci i drugi sumnjivi dotepenci koji nas time-tako srbiziraju ... van s time i s takvima iz VL i iz Hrvatske ake se neće ispravljati i učiti ...