Reakcije

Mogherini: Europska unija poziva na suzdržanost u Venezueli

Foto: Reuters/Pixsell
Venezuela
Foto: Reuters/Pixsell
Venezuela
Foto: Reuters/Pixsell
Venezuela
Foto: Reuters/Pixsell
Venezuela
Foto: Reuters/Pixsell
Venezuela
Foto: Reuters/Pixsell
Venezuela
Foto: Reuters/Pixsell
Venezuela
30.04.2019.
u 23:16
"Europska unija odbacuje svako nasilje i poziva na najveću suzdržanost kako bi se izbjegle ljudske žrtve i eskalacija nasilja", rekla je Mogherini i dodala da je "EU uz venezuelski narod i njegove legitimne demokratske težnje".
Pogledaj originalni članak

Europska unija pozvala je danas na "najveću suzdržanost" u Venezueli, gdje se jedna skupina vojnika koja podržava oporbenog čelnika Juana Guaidoa pobunila protiv vlade predsjednika Nicolasa Madura.

"Europska unija pomno prati zadnje događaje u Venezueli. Ponavljamo da se mora pronaći političko, miroljubivo i demokratsko rješenja kako bi zemlja izašla iz višestrukih kriza s kojima je suočena", rekla je europska povjerenica za vanjsku i sigurnosnu politiku Federica Mogherini.

"Europska unija odbacuje svako nasilje i poziva na najveću suzdržanost kako bi se izbjegle ljudske žrtve i eskalacija nasilja", nastavila je i dodala da je "EU uz venezuelski narod i njegove legitimne demokratske težnje".

"I dalje se zalažemo za povratak demokracije i pravne države, putem slobodnih i pravednih izbora, uz poštivanje ustava Venezuele", zaključila je.

Pogledajte video nereda:

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar oxi
oxi
00:02 01.05.2019.

Pukli su ko kokice ha ha ha ha ha Leopoldo Lopez, vođa oporbe razgulio u Čileansku ambasadu, traži azil.Trebao je otići u Ekvadorsku. HA HA HA HA

Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
05:20 01.05.2019.

Opet ce Rusi natamburat Amere kao u Siriji.Europa se ne trba mjesati u to.