zlouporaba droge

Mladići zatečeni dok su zalijevali indijsku konoplju

Foto: PU istarska
marihuana, heroin (1)
Foto: PU istarska
marihuana, heroin (1)
Foto: PU istarska
marihuana, heroin (1)
30.08.2010.
u 11:40
U Istri je zatečena i 35-godišnjakinja sa 50,2 grama heroina namijenjenog preprodaji.
Pogledaj originalni članak

Porečka je policija istražila 21-godišnjaka i 18-godišnjaka iz Tara i utvrdila osnovanu sumnju da su počinili kazneno djelo zlouporaba opojnih droga.

Naime, oni su u petak, 27. kolovoza oko 7 sati zatečeni kako na poljoprivrednom zemljištu nedaleko od Tara zalijevaju i održavaju 13 stabljika indijske konoplje. U sklopu kriminalističkog istraživanja pretražen im je automobil u kojem je pronađeno 12 sjemenki indijske konoplje.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja obojica su 27. kolovoza u 20 sati privedena u istražni centar Županijskog suda u Puli.

Također, pazinska je policija na čvoru Lupoglav 26. kolovoza oko 22 sata u osobnom automobilu Fiatu Puntu zatekla i uhitila 35-godišnjakinju iz Rijeke zbog posjedovanja 50,2 grama heroina. Utvrđeno je da je droga bila namijenjena preprodaji.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog posjedovanja i preprodaje opojne droge 35-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu oko 21 sat 27. kolovoza privedena u istražni centar Županijskog suda u Puli.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.