DVOJICA MLADIĆA TEŠKO OZLIJEĐENA

Mladića napali na cesti, pa on pijan vrijeđao policajce. Drugi ozljede zadobio u kući

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Mladića napali na cesti, pa on pijan vrijeđao policajce. Drugi ozljede zadobio u kući
01.01.2021.
u 11:38
U pratnji policajaca vozilom Hitne pomoći prevezen je u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.
Pogledaj originalni članak

Pijani 25-godišnjak teže je ozlijeđen u četvrtak u 21.40 na Trgu žrtava fašizma u Zaprešiću. Kako je priopćila zagrebačka policija, njega je iz nepoznatog razloga napalo više osoba, koje su nakon toga pobjegle.

No netko je pozvao policiju, a kada su policajci došli, 25-godišnjak koji je bio alkoholiziran ih je počeo vrijeđati. Oni su uporabili, kako kažu u policiji, sredstva prisile da ga svladaju. U pratnji policajaca vozilom Hitne pomoći prevezen je u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

A u KBC Sestre milosrdnice zaprimljen je 26-godišnjak, koji je također teško ozlijeđen. On se u četvrtak u 18.30 u kući u Ulici borova prvo verbalno, a zatim fizički sukobio s 49-godišnjakom, pri čemu je teško ozlijeđen. Nije priopćeno što je motiv tog sukoba. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.