Mladić vozio prebrzo pa automobilom sletio u more

Foto: Filip Brala / 24 sata
Mladić vozio prebrzo pa automobilom sletio u more
06.10.2009.
u 15:33
Mladi je vozač iz automobila izašao s lakšim ozljedama. Utvrđeno je da nije bio pod utjecajem alkohola.
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Neobična prometna nesreća dogodila se sinoć oko 21.40 sati na Obali kneza Trpimira kada je vozač zbog brze vožnje automobilom sletio u more.

Kako je izvijestila PU zadarska, 22-godišnjak je vozio fiat bravo u pravcu središta grada, no kada je stigao do oštroga desnog zavoja, brzinu nije prilagodio stanju kolnika koji je bio vlažan pa je sletio s desne strane ceste u more. U izlijetanju se prevrnuo na krov zaustavivši se tri metra od obale na morskom dnu.

Srećom, mladi je vozač iz automobila izašao s lakšim ozljedama. Utvrđeno je da nije vozio pod utjecajem alkohola. Protiv njega je podnesen optužni prijedlog.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

GV
goran vrtaric
09:35 07.10.2009.

Mora da je kakva dobra koka gledala kako vozi, pa je htio pokazati kako je on u stvari veca budala nego sto ona moze i da zamisli. BUDALI JE MORE DO KOLJENA.

Avatar Robinzon
Robinzon
17:36 06.10.2009.

Pa šta? Sezona još traje, a noćno kupanje je u modi.Tip je samo nešto pobrkao.Jadne ribe.Doživjele su slom živaca.

OB
-obrisani-
22:39 06.10.2009.

To ne valja: Mladić nije imao korektnu naobrazbu u autoškoli pa je nayebo. Takve slučajeve ne žalim