Ubojstvo

Tragedija kod rudnika: Tinejdžer ubio vršnjaka pa se predao policiji

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Tragedija kod rudnika: Tinejdžer ubio vršnjaka pa se predao policiji
01.02.2019.
u 23:04
''Stradali ima više prostrijelnih rana automatskom puškom'', rekao je za Bljesak.info Ljudevit Marić
Pogledaj originalni članak

Mladić je iz vatrenog oružja ubio 18-godišnjaka pa se večeras predao policiji, javljaju bh. mediji, dok neki pišu kako je riječ o 17-godišnjaku koji je ubio vršnjaka.

Kako navodi Bljesak.info, ubojstvo je prijavljeno u 19.30 sati, a neslužbeno doznaju i da je osoba koja je pucala 2001. godište.

Ubojstvo se dogodilo na površinskom kopu Vihovići, nekadašnjeg rudnika mrkog uglja Mostar, a počinitelj je pucao iz vatrenog oružja.

''Stradali ima više prostrijelnih rana automatskom puškom'', rekao je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a.

Pogledajte i video s mjesta ubojstva u Sukošanu: 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

JK
jurica.kovač
00:32 02.02.2019.

Žalosno,šta se ovo događa Bože moj?

Avatar dzambo
dzambo
02:32 02.02.2019.

Po nekim podacima od rata u bivisoj Yugi na svim prostorima bivise Yuge u privatnom vlasnistvu oruzija (a nije prijavito) ima izmedju 4 I 6 Milona raznog kalibra oruzija….a kladim se da neki I imaju po raznim mjestima skriveno cak I topove malog kalibra…..a ne bi se iznenadio da ko ima I ''parkiran'' negdje I Tenk…..

AN
ANTIkomunist55
01:18 02.02.2019.

jugo a i droga