DRAMA U ZRAKU

Mladić žiletom napao stjuardesu u zrakoplovu Lufthanse

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Mladić žiletom napao stjuardesu u zrakoplovu Lufthanse
01.04.2014.
u 18:35
Mladić bio ilegalac i htio je spriječiti svoju deportaciju
Pogledaj originalni članak

Mladić (28) s Kosova danas je u zrakoplovu Lufthanse uzeo 50-godišnju stjuardesu za taokinju držeći joj žilet pod vratom, javlja Bild. Napad je izveden u zrakoplovu Airbus A320, koji je sa 76 putnika letio od Münchena do Budimpešte, a mladić je na kraju priveden.

Nakon što su doznali da je u tijeku talačka kriza, piloti su vratili zrakoplov u zračnu luku u Münchenu. Zrakoplov je tako u zraku proveo samo 15 minuta. Nakon slijetanja putnici i posada napustili su zrakoplov, a policija je ušla i uhitila muškarca, koji nije pružao otpor.

FAZ piše kako je mladić bio ilegalac te je na ovaj način htio spriječiti svoju deportaciju. Protekla četiri tjedna proveo je u pritvoru u Passauu, a do zrakoplova su ga ispratili policajci, koji su smatrali da nije potrebno da i sami uđu u zrakoplov.

Medicinska pomoć bila je pružena trima stjuardesama, a mladić je priveden u zračnoj luci. Nije poznato kako je unio žilet u zrakoplov.

>> Drama u Amsterdamu: Navodno otet zrakoplov okružili specijalci

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar tajar
tajar
19:15 01.04.2014.

Ovaj događaj samo potvrđuje koliko su sigurnosne provjere na muenchenskom aerodromu temeljite. Meni su oduzeli pjenu za brijanje, a ovog putnika puštaju s žiletom na avion!

DU
Deleted user
18:21 02.04.2014.

Zasto je pobjego s Kosova,i trazi azil u Njemackoj,pa zar se nije Kosovo otcjepilo od Srbije,kakav je sada problem za ziviti ovima kosovarima,pa amerika im je "oslobodila"drzavu,i opet bjeze,s tog brloga.

XA
xaron
18:32 02.04.2014.

Neznas ko je gluplji, ovaj kosovar ili policija koja ga nije provjerila prije ukrcaja na avion. Ima mnogo gorih i od nas.