Uhvatili ga u susjednoj ulici

Mladić odgurnuo policajce, razbio staklo na vratima i pobjegao sa suda

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
Mladić odgurnuo policajce, razbio staklo na vratima i pobjegao sa suda
15.10.2020.
u 13:36
U Trakošćanskoj ulici sustigli su policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske i priveli ga u prostorije Policijske postaje Varaždin na kriminalističko istraživanje
Pogledaj originalni članak

Na Županijskom sudu u Varaždinu jučer oko 15 sati iz sudskih prostorija pobjegao je 17-godišnji mladić. Nakon što mu je izrečena odgojna mjera od strane suca za mladež, dao se u bijeg. Pravosudni policijski službenici koji su obavljali službu osiguranja kod ulaza u zgradu suda pokušali su ga zaustaviti, no mladić se oglušio na njihove zapovjedi, odgurnuo ih i istrgnuo im se iz zahvata, a potom je razbio staklo na ulaznim vratima i prošao kroz otvor, te pobjegao u smjeru Trakošćanske ulice.

U Trakošćanskoj ulici sustigli su policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske i priveli ga u prostorije Policijske postaje Varaždin na kriminalističko istraživanje. Predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu za prisilu prema službenim osobama. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IV
Ivoovi
15:01 15.10.2020.

Ništa čudno, kad vidimo kakva nam je policija. Jedva se gegaju dok hodaju, malo vježbe im ne bi škodilo. Uz to, vjerojatno su mu za vrijeme suđenja skinuli lisice -jer takva su pravila...