SMRT NA CESTI Tri teške nesreće u Dalmaciji i Zagorju

Mladić mrtav, a vozač i legenda Zagore ranjeni

21.02.2009.
u 17:39
Pogledaj originalni članak

KNIN - Antonio Odak (29) iz mjesta Siverić pokraj Drniša, preminuo je danas u 3,15 sati nakon nesreće pokraj mjesta Kosovo u blizini Knina, a dvojica njegovih prijatelja, Mile Čveljo (28) i Boško Tomić (37), teško su ozlijeđeni. Vraćajući se iz Knina prema Drnišu, u alfa romeu, sletili su sa ceste i velikom brzinom udarili u nasip te se prevrnuli na krov.

Mile Čveljo zbog težine ozljeda iz kninske bolnice prebačen je na odjel intenzivne njege KBC Split. Vozač alfe, Boško Tomić, prevezen je u OB Knin, s ozljedama glave i u stanju šoka, ali bez opasnosti po život.

Teško ozlijeđeni Mile Čveljo, zamjenik je kapetana NK Zagora iz Unešića i veliki miljenik igrača i navijača tog malog kluba koji je u posljednjih nekoliko mjeseci nanizao iznimne rezultate.

Pomoćni trener Zagore, Gojko Mrčela, rekao nam kako se, nedugo nakon dojave o nesreći, u pravcu Splita zaputio načelnik općine Unešić, uprava kluba, dio igrača i navijača, kako bi se informirali o zdravstvenom stanju svog klupskog kolege i sumještanina te donirali krv ako bude li potrebno.

- Ova nas je vijest jako potresla i šokirala. Čveljo je legenda Zagore. U klubu je već sedam godina, od samih početaka, i omiljen je među suigračima i navijačima - rekao je Mrčela.

Kod Sinja poginuo 25-godišnji vozač

U slijetanju automobila poginuo 22-godišnjak

Borba za život vozača kojeg je ugrozio pijanac

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr