OSIJEK NEWS

Mjesec dana do spektakla – Pannonian Challenge XVI

Foto: Promo foto
Mjesec dana do spektakla – Pannonian Challenge XVI
22.07.2015.
u 09:38
Šesnaesti Pannonian Challenge održat će se od 19. do 23. kolovoza na lijevoj obali Drave, u neposrednoj blizini osječkog poznatog kupališta Copacabana
Pogledaj originalni članak

Jučer u 11 sati u osječkom skate parku održana je konferencija za tisak vezana za ovogodišnji Pannonian Challenge, šesnaesti po redu extreme sport & music festival.

Na događaju su govorili dožupan Dragan Vulin, dogradonačelnik Vladimir Ham, direktor TZ Grad Osijek Saša Uranjek te predstavnici udruge Pannonian predsjednik Zdenko Liška i Igor Vukadinović Poki, a u nastavku donosimo osnovne informacije s konferencije za medije.

Uključite se!  Sportski i zabavni program pogledajte ovdje.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.