HDZ

Mjera opreza: Odvažno za Hrvatsku otkazuje skupove

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Andrej Plenković predstavio svoj tim u Splitu
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Andrej Plenković predstavio svoj tim u Splitu
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Andrej Plenković predstavio svoj tim u Splitu
11.03.2020.
u 15:13
Odlučili otkazati preostale predizborne skupove u sklopu unutarstranačke kampanje.
Pogledaj originalni članak

Uzimajući u obzir okolnosti glede epidemije koronavirusa, kao mjeru opreza odlučili smo otkazati preostale predizborne skupove tima Odvažno za Hrvatsku u sklopu unutarstranačke kampanje, izviješteno je.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sazvao je sastanak s nadležnim ministrima te članovima Stožera civilne zaštite RH, danas u 16 sati u Banskim dvorima, oko daljnjih mjera i aktivnosti za suzbijanje koronavirusa u Hrvatskoj.

Usto, teme sastanka bit će zdravstveno stanje i sigurnost građana, priprema mjera za gospodarske sektore te angažman Hrvatske na razini EU kao predsjedavajuće Vijeća EU-a.  

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

HA
Hahajahaha
19:42 11.03.2020.

Zanimljivo kako oni otkazuju svoje skupove radi korone dan poslije PRAZNE dvorane u zadru...jadno zaista jadno Misle da je narod glup i da narod to je vidi

ŽO
žoržet
16:31 11.03.2020.

šta je ta protuplenkovićevska hdz-frakcija opet promijenila ime??? valjda si sad i tom deklariranom 'odvažnošću' nastoje podebljati vjerodostojnost i sadržajnost, kad već 'programom' u koji su se toliko zaklinjali nisu to uspjeli - ni među članstvom te stranke, ni u široj javnosti:)