Nagradna igra

Mislili ste da je novca nestalo? E pa nije!

Foto: VL
Večernji list vam daruje 50.000 kuna
26.10.2017.
u 15:53
Večernji list vam daruje još jednom 50.000 kuna
Pogledaj originalni članak

Od ponedjeljka 30. listopada do petka 3. studenog ponovno imamo super nagradnu igru u kojoj imate priliku osvojiti vrijedne nagrade!

Ukoliko ste mislili da smo podijelili sav novac, prevarili ste se! Svi čitatelji Večernjeg lista imaju priliku osvojiti 5 x 10.000 kuna sa samo jednim kuponom!

Sve što trebate napraviti je kupiti Večernjak u razdoblju od 30. listodapa do 3. studenog, izrezati kupon i poslati ga na:

Večernji list d.o.o.
„Za nagradnu igru –«Večernji dijeli 50 000 kuna!»
p.p. 927
10002 Zagreb

VAŽNO! Iako vam je za sudjelovanje u nagradnoj igri potreban samo jedan kupon, imajte na umu da što više kupona pošaljete odvojeno, veće su šanse za dobitak!

Pravila nagradne igre «Večernji dijeli 50 000 kuna!» potražite ovdje.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr