IZBORI

HDZ odlučio: Miro Kovač na zadnjem mjestu u šestoj izbornoj jedinici

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
HDZ odlučio: Miro Kovač na zadnjem mjestu u šestoj izbornoj jedinici
15.06.2020.
u 20:07
Iako se ranije govorilo da bi ovaj nekadašnji Plenkovićev izazivač mogao završiti na listi u drugoj ili devetoj izbornoj jedinici, na kraju je odlučeno da će se kandidirati na posljednjem mjestu u šestoj izbornoj jedinici.
Pogledaj originalni članak

U HDZ-u još traje slaganje izbornih lista za predstojeće parlamentarne izbore, a kako doznajemo pronašlo se mjesto i za Miru Kovača.

Iako se ranije govorilo da bi ovaj nekadašnji Plenkovićev izazivač mogao završiti na listi u drugoj ili devetoj izbornoj jedinici, u kojoj se kandidirao na prošlim izborima, na kraju je odlučeno da će se kandidirati na posljednjem mjestu u šestoj izbornoj jedinici, na listi koju nosi Davor Božinović.

>> VIDEO Anušić: HDZ ne treba ljude koji su isključivo stranačka vojska, trebamo pokazati širi spektar

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

AB
Absteiger
21:54 15.06.2020.

Sve čestitke!

AN
antiekstremist
20:26 15.06.2020.

U HDZ-u ima mjesta za svakoga neovisno o unutarstranačkim izborima ukoliko sportski podnese rezultate. Zato plus za stavljanje Kovača na listu !

RI
rimac444
22:34 15.06.2020.

Sam se otpisao, napravio štetu stranci i nije mu trebalo dati još jednu šansu, jer ima znatno više boljih, sposobnijih ljudi u stranci