Mirela Holy:

'Suradnja s lijevom opcijom moguća je u Saboru'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Mirela Holy
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Mirela Holy
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Mirela Holy
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Mirela Holy
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Mirela Holy
13.10.2015.
u 18:00
Za zabranu smo prijeizbornih koalicija, rekla je Mirela Holy
Pogledaj originalni članak

Mirela Holy, koja je danas u Varaždinu predstavila listu ORaH-a za III. izbornu jedinicu, nije otklonila mogućnost suradnje s lijevom opcijom nakon izbora, ali samo u Hrvatskom saboru kao kontroloru izvršenja programa, ne i u Vladi. Takav scenarij moguć je ako o zastupnicima ORaH-a bude ovisilo raspisivanje novih izbora.

– Za zabranu smo prijeizbornih koalicija jer, ako u koaliciji imate stranke koje idu od desnice do ljevice, pitanje je kakav program možete ponuditi. To postaje gola grabež za fotelje – rekla je na konferenciji za medije.

>> Mirela Holy: Skup SDP-a me više podsjetio na skup HDZ-a

>> 'ORaH ne želi u vladu, već bi iz parlamenta kontrolirali poštuje li se program'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 27

OX
oxymoron
18:19 13.10.2015.

Gospodjo Holy, svaki dan drugacije priopcenje. Znajte da niste dorasli Milanovicevoj patologiji. Dobro je Kuljis za vas rekao da ste pocinili "samoubojstvo iz zasjede".

AM
ameris
18:28 13.10.2015.

Finili su Holy bali ! Treba prvo ući u Sabor a to je za Mirelicu svršena priča od trena kad je skakutala oko crvenih skuta druga Josipovića-Žao mi je..a moglo je dulje potrajati naše poznanstvo!

SI
signum88
18:27 13.10.2015.

Koji je ova faktor u životu danas a koji će tek biti za 30 dana ??? Ajde istrpit ćemo još to malo...