francuska

Ministar: Maknite Rome da mi supruga može mirno u šoping!

Foto: Reuters/PIXSELL
Ministar: Maknite Rome da mi supruga može mirno u šoping!
26.10.2012.
u 17:16
Francuski ministar policije naredio je deložiranje Roma na zahtjev svoje glamurozne supruge
Pogledaj originalni članak

Francuski ministar unutarnjih poslova Manuel Valls (50) osobno je naredio da se dio Pariza oko Trga Bastilja, u kojemu živi, “očisti” od Roma i skitnica kako bi njegova supruga mogla “u miru ići u šoping.” Satirično-istraživački tjednik Canard enchaîné (Okovani patak) piše da su policajci beskućnicima i Romima rekli da je akciju osobno naredio ministar policije na zahtjev svoje glamurozne supruge Anne Gravoin (46), violinistice koja često nastupa s francuskim rokerom Johnnyjem Hallydayem.

Ministar poriče da stoji iza akcije, a u sjedištu pariške policije kažu da je agresivniji pristup reakcija na žalbe lokalnih političara desnoga krila i peticije lokalnog stanovništva. Lokalna policija, međutim, tvrdi da je ministrova supruga imala brojne pritužbe.

– Gospođa Valls veoma je šokirana jer joj prilaze žene s bebama i traže novac – navodi policija.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

BO
bolesnodrustvo
17:36 26.10.2012.

Ovo su poruke iz zemlje jednakosti, bratstva i slobode, lele majko u koju mi to zajednicu ulazimo, regresiramo za pola stoljeća.

DU
Deleted user
18:14 26.10.2012.

Ajmo ljudi biti malo iskreni: koga od nas ne smeta kada po centru Zagreba hodaju okolo i prose po cesti, po kaficima, po restoranima.... Po ljeti ne mozes sjediti u Tkalci ni pola sata a da barem 5 njih ne prodje proseci! Tu se na forumu svi skandaliziraju zbog postupka toga ministra, a privatno vjerojatno svi mislimo isto. A tko ne, neka ode u Rim pa ako se vrati a da ga nisu izdjeparili, neka mi se javi!!!!! A niti Pariz nije daleko od toga, Prag je vec odavno takav, u Becu malo-pomalo je ista situacija..... Dosta je bilo farizejstine na ovom forumu!

SL
slavicabosnjak317
17:34 26.10.2012.

koja bahatost! Strašno!