Likvidacija pukanića

Milovanovićev DNK pronađen je na šilterici i četkici za zube

Foto: VL
Milovanovićev DNK pronađen je na šilterici i četkici za zube
21.04.2011.
u 19:48
U Beogradu nastavljeno suđenje za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića u listopadu 2008.
Pogledaj originalni članak

– Slobodan Đurović prije Pukanićeva ubojstva nije komunicirao ni s jednim brojem iz Srbije, a utvrđena je njegova komunikacija s Robertom Matanićem – kazao je, među ostalim, Miroslav Bača, vještak za telekomunikacije koji je svjedočio u nastavku suđenja Sretenu Jociću, Željku Milovanoviću i Milenku Kuzmanoviću. Njima trojici na Specijalnom sudu u Beogradu sudi se za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića u listopadu 2008., a Bača je videovezom svjedočio iz zagrebačkog Županijskog suda.

Vještak je ostao pri nalazu koji je dao tijekom zagrebačkog suđenja, pa je ponovio da iz telekomunikacijskog vještačenja ne proizlazi da je Pukanić prije ubojstva bio intenzivno praćen. Osim njega svjedočila je i Petra Uvodić, vještakinja za biološke tragove, koja je kazala da je DNK analizom utvrđeno da tragovi nađeni na šilt-kapi pripadaju Željku Milovanoviću, koji je u Zagrebu u odsutnosti osuđen na 40 godina zatvora.

 Milovanovića su kamere uhvatile nakon što je dovezao skuter na kojem je bila paklena naprava, a njegov DNK nađen je i na četkici za zube.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.