LOŽA VEL. ORIJENTA HRVATSKE

Odvjetnik Miljević priznao da je mason i otkrio da među njima ima i političara

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Veljko Miljević
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Veljko Miljević
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Veljko Miljević
20.02.2020.
u 20:55
Nakon navodnog reketarenje Nikice Grabrića, otkrilo se kako je mason i glavni državni odvjetnik zbog čega je on podnio i ostavku
Pogledaj originalni članak

Ugledni odvjetnik Veljko Miljević otkrio je da je i on mason i to u loži Velikog Orijenta Hrvatske.  

- Ja sam, imam pravo odgovoriti na to da jesam. I to je s određenog stajališta točno - kazao je vrhunski odvjetnik za Vijesti.hr na pitanje je li slobodni zidar. 

Kako je kazao, među masonima prevladavaju ljudi iz privatnog ili miješanog sektora, no ipak otkriva i da ima i političara. 

- Više je onih bivših nego onih aktualnih - kaže Miljević i kaže da među masonima ima političara na "srednje visokim i visokim pozicijama". 

Video: Butković o otkriću da je Dražen Jelenić član masonske lože

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 51

Avatar comandante
comandante
21:06 20.02.2020.

prepuni dobrih namjera, humanitarci.... a rade i okupljaju se tajno

ZO
zokanabelom
21:26 20.02.2020.

Kažu da se učlanjuju u masone kako bi postali bolji ljudi. Djeluju li nekome pokojni Hanžeković, Gabrić, Jelenić i ovaj lik kao dobri ljudi, ili kako rijetko viđena g***a?

MA
madaaaa
22:10 20.02.2020.

kolindin mentor je bio hanžeković kralj ovrha mason 33 stupnja