Novi predsjednik

Milanović se oglasio na Facebooku, čestitao pravoslavni Božić

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zoran Milanović
Foto: MARKO DJURICA/REUTERS/PIXSELL
Zoran Milanović
06.01.2020.
u 12:55
Neka božićne poruke mira i ljubavi ispune vaše domove u godini pred nama. Hristos se rodi - objavio je Milanović
Pogledaj originalni članak

Zoran Milanović, koji je jučer izabran za novog predsjednika Republike Hrvatske, oglasio se danas na Facebooku čestitavši pravoslavni Božić.

- Svim građankama i građanima Republike Hrvatske koji slave po julijanskom kalendaru želim sretan Božić. Međusobno uvažavanje i razumijevanje, kao i poštivanje prava drugog i drugačijeg jedini su način da stvaramo napredno, otvoreno i tolerantno društvo u kojemu ćemo biti različiti, ali jednaki. Neka božićne poruke mira i ljubavi ispune vaše domove u godini pred nama. Hristos se rodi - objavio je Milanović.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DH
dalibor.hren
13:02 06.01.2020.

Ljudi moji, pa to je njegov Božić!

Avatar ukurtapash
ukurtapash
13:19 06.01.2020.

kud ce suza, ako ne na oko?

ST
stric2
15:17 06.01.2020.

.... je li najavio preseljenje u Visoku ... ..... taj objekat je iz pozicije premijera namećao Kolindi .... logično bi bilo da ga izabere za sebe...