'GLOBALNI POZIV'

Milanović povodom Dana planeta Zemlje: 'Ovo nije priča grupe entuzijasta već svakoga od nas'

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Autorski projekt Enesa Vejzovića 'Obavezan smjer' došao pogledati i predsjednik Milanović
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Autorski projekt Enesa Vejzovića 'Obavezan smjer' došao pogledati i predsjednik Milanović
22.04.2021.
u 10:42
Ne zaboravimo da polovica svjetskog gospodarstva uglavnom ovisi o prirodnim resursima, govori
Pogledaj originalni članak

Povodom Dana planeta Zemlje koji se obilježava 22. travnja oglasio se i predsjednik Zoran Milanović, govoreći neka taj dan bude ''još jedan globalni poziv svima''.

- Poziv kolegama političarima, svjetskim čelnicima, inovatorima, poduzetnicima, građanima - da poduzmemo zajedničku akciju i pronađemo bolja rješenja za obnovu našeg planeta, kazao je na svom Facebook profilu. 

Upozorio je i da se ne smijemo miriti s greškama koje smo činili u prošlosti na Zemlji, već da ''moramo biti svjesni da možemo izgraditi bolje društvo i da je ulaganje u obnavljanje našeg jedinog doma naš zajednički imperativ''.

- Svatko od nas treba zdravu Zemlju kako bi održao vlastitu egzistenciju. Ne zaboravimo da polovica svjetskog gospodarstva uglavnom ovisi o prirodnim resursima.  Zato ovo nije priča grupe entuzijasta već svakoga od nas - naši pojedinačni glasovi kao i naša pojedinačna djela su moćni, kazao je Milanović. 

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HR
hrvat123
11:53 22.04.2021.

prijatelje politicare ? pa on ih nema !