Hina neslužbeno doznaje

Milanović ponudio Petrovu potpise svoje koalicije. Most tražio dodatno vrijeme

Foto: Grgur Žučko/pixsell
Milanović Petrov
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Petrov
Foto: Grgur Žučko/pixsell
Milanović Petrov
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Božo Petrov
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Božo Petrov
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Božo Petrov
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Milanović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Milanović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Milanović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Milanović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Hrvatska raste Most Milanović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Hrvatska raste Most Milanović
21.12.2015.
u 21:43
U koaliciji Hrvatska raste doznaje se kako su sve njihove stranke bile spremne još večeras pozvati svoje ljude kako bi potpisali potporu Petrovu kao mandataru
Pogledaj originalni članak

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović ponudio je večeras pregovaračima Mosta potpise zastupnika koalicije Hrvatska raste s kojima bi čelnik te stranke Božo Petrov sutra otišao na konzultacije s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, no iz Mosta mu je odgovoreno da im za to treba još neko vrijeme, doznaje se neslužbeno među sudionicima pregovora.

U koaliciji Hrvatska raste doznaje se kako su sve njihove stranke bile spremne još večeras pozvati svoje ljude kako bi potpisali potporu Petrovu kao mandataru, no u Mostu neslužbeno objašnjavaju kako takvu odluku ne mogu donositi naprečac te kako im je za nju nužna potvrda zajedničkog tijela izabranih zastupnika i Nacionalnog vijeća Mosta.

Pregovore o formiranju saborske većine i vlade dvije bi strane trebale nastaviti sutra, nakon konzultacija na Pantovčaku.

>>Milanović: Sve vodi prema dogovoru. Petrov: Sutra predsjednici nećemo ići s potpisima

>>SDP je pokazao prijetvornost i Most će u koaliciji s njim biti slabija strana

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 97

BL
Blizard
22:05 21.12.2015.

Kada dobiješ potpise Milanovićeve pješadije ,prvo ćeš morati ispuniti Pupovceve želje ,zatim odlazak u šumicu gdje cetnici slave "prvi partizanski ustanak" Reforme će ostati onima koji su ih i zacrtali HDZ-u ,trgujući foteljama B.Petrov svaka vrsta ološa se može provuci u Vladu i to te čeka . Sada nastavi s' Milanovićem ,tko će vise ,tko će duže jer laž nam je vrlina !! a Vlada ste ove zemlje bez potpore većine puka . Za početak imati ćete prve zvižduke ...!

Avatar nula
nula
21:54 21.12.2015.

Milanovic bi sve ponudio , sve , da ostane broj jedan .

TI
tiger02
22:15 21.12.2015.

Ajde Petrove šta se čeka?? Povuci potez, pa da svi vide kako si se proda Milobanoviću, Rogliću i Tedeschiju za kesu cedevite...