Reakcija bivšeg premijera

Milanović: Ponašanje gospođe Kolinde Grabar-Kitarović neozbiljno je i neodgovorno!

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
zoran milanović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Zoran Milanović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Zoran Milanović
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Zoran Milanović
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
zoran milanović
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
zoran milanović
05.05.2016.
u 18:20
Predsjednik SDP-a na svom Facebooku osvrnuo se na izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović kojom je prozvala donedavnog šefa SOA-e Dragana Lozančića da je bio Milanovićev obavještajac
Pogledaj originalni članak

Bivši premijer i šef SDP-a Zoran Milanović na svom Facebooku osvrnuo se na izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović kojom je prozvala donedavnog šefa SOA-e Dragana Lozančića da je bio Milanovićev obavještajac.

– Ponašanje gospođe Kolinde Grabar-Kitarović je neozbiljno i neodgovorno – napisao je kratko Milanović.

Podsjetimo, predsjednica Grabar-Kitarović jučer je za HRT komentirala ostavu bivšeg šefa SOA-e Dragana Lozančića. Predsjednica je pozdravila Lozančićevu ostavku te Lozančića nazvala "osobnim obavještajcem gospodina Milanovića".

– Ostavka jest dobrodošla, međutim ja pratim njegov rad mnogo dulje nego što ga prati gospodin Orešković. Gospodin Lozančić dobro zna da o nekim razlozima ne mogu govoriti jer je riječ o nacionalnoj sigurnosti, o stabilnosti države i time se on i koristio. Ali ono što mogu reći jest da je gospodin Lozančić bio privatni, odnosno osobni obavještajac gospodina Milanovića, i tu ću stati – kazala je predsjednica koja je još početkom veljače potpisala odluku o razrješenju ravnatelja SOA-e.

Lozančića je na čelu Sigurnosno-obavještajne agencije zamijenio Daniel Markić, čije je imenovanje jučer potvrdio Saborski Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost.

>>Premijer Orešković Lozančiću daje posao u Vladi, a predsjednica ga optužila da je bio Milanovićev obavještajac

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 101

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:38 05.05.2016.

Hrvatska ima više unutarnjih državnih neprijatelja nego Somalija

BU
Bulaba
18:36 05.05.2016.

Milanoviću, nisi više faktor. Gukni golube, što ste točno radili ti i drug Draganče Lozančić. Koga je sve Lozančić prisluškivao i što ti je stavljao na stol?

Avatar Titanov sin
Titanov sin
18:29 05.05.2016.

Zoki loše izgledaš, alkohol? Hrvati su na izborima sve rekli i ti dalje glumi uvrijeđenu "frajlicu", da ti je do naše domovine drugačije bi se ponašao.